EEN ALBANIA NEWSLETTERS

Lajmet e fundit

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Map Expo”, datë 27-28 Tetor 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e aktivitetit “𝐌𝐚𝐩 𝐄𝐱𝐩𝐨” 𝐝𝐚𝐭ë 𝟐𝟕-𝟐𝟖 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟏. Max Expo ...

Read More

Partnerët tanë