Kjo faqe do t’ju ndihmojë me informacione mbi programet e BE-së në mbështetje të biznesit të vogël dhe të mesëm. Qëndroni të lidhur me faqen për tu njohur më mirë me të rejat e fundit nga projektet në ndihmë të SME-ve.

Klikoni KËTU për të parë të plotë listën e projekteve.