Author Archives: Enterprise Europe Network - Albania

About Enterprise Europe Network - Albania

Enterprise Europe Network - Albania

13 Oct
0

Ftesë për pjesëmarrje në takime biznesi në aktivitetin “KOSICT X 2021 Brokerage Event”, datë 22-23 Tetor, Prizren, Kosovë

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit ju ftojnë të bëheni pjesë e takimeve të ndërmjetësimit që do të zhvillohen online dhe fizkishit në kuadër të aktivitetit “𝐊𝐨𝐬𝐈𝐂𝐓 𝐗 𝟐𝟎𝟐𝟏 ...

Read More
07 Oct
0

Ftesë për pjesëmarrje në takime biznesi në aktivitetin “Fine & Bio Prague One”, datë 1-5 Nëntor 2021, Pragë

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e takimeve B2B që do të zhvillohen në aktivitetin “𝐅𝐈𝐍𝐄 & 𝐁𝐈𝐎 𝐏𝐑𝐀𝐆𝐔𝐄 𝐎𝐍𝐄”, datë 1-5 Nëntor 2021, ...

Read More
06 Oct
0

Ftesë për pjesëmarrje në takime biznesi në aktivitetin “Textile Fashion Tech”, datë 1-5 Nëntor 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e takimeve virtuale B2B me fokus industrinë e modës dhe tekstilit që do të zhvillohen në datat 𝟏-𝟓 ...

Read More
05 Oct
0

Ftesë për pjesëmarrje në takime biznesi në aktivitetin “Farma Forum”, datë 4 Nëntor, Madrid, Spanjë

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e aktivitetit “𝐅𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦 𝟐𝟎𝟐𝟏” 𝐝𝐚𝐭ë 𝟒 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫, 𝐌𝐚𝐝𝐫𝐢𝐝, 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣ë. Qëllimi i kryesor i aktivitetit është krijimi i ...

Read More
01 Oct
0

Zhvillohet konferenca vjetore EEN 2021

Në datat 29 shtator – 1 tetor u zhvillua konferenca vjetore e Rrjetit Enterprise Europe Network. Këtë vit konferenca u zhvillua në formë hibride, online dhe fizikisht në Stuttgart, Gjermani dhe mblodhi së bashku partnerët e Rrjetit, përfaqësues nga institucionet ...

Read More
29 Sep
0

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Turning Contacts into Contracts”, datë 1-5 Nëntor 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e aktivitetit online “𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭𝐬 𝐢𝐧𝐭𝐨 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐬” | 𝐕𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐁𝟐𝐁 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐚𝐭ë 𝟏-𝟓 𝐍ë𝐧𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟏 Target grupi kryesor ...

Read More
27 Sep
0

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Energy Business Meetings”, datë 5-6 Tetor

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e aktivitetit online “𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐌𝐞𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠𝐬”, 𝐝𝐚𝐭ë 𝟓-𝟔 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐫 Regjistroni profilin e kompanisë tuaj online dhe bëhuni pjesë ...

Read More
27 Sep
0

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Technology Forum 2021”, Selanik, Greqi -datë 14 Tetor

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e aktivitetit “𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦 𝟐𝟎𝟐𝟏- 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭”𝐝𝐚𝐭ë 𝟏𝟒 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐫, 𝐒𝐞𝐥𝐚𝐧𝐢𝐤, 𝐆𝐫𝐞𝐪𝐢 Technology Forum 2021 do të zhvillohet në ...

Read More
16 Sep
0

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Fiera Del Levante”, Bari, Itali- datë 27-29 Shtator

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e Forumit të Biznesit, i cili do të mbahet në Fiera Del Levante, Bari datë 27-29 Shtator. Levante ...

Read More
13 Sep
0

Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin “Map Expo”, datë 27-28 Tetor 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e aktivitetit “𝐌𝐚𝐩 𝐄𝐱𝐩𝐨” 𝐝𝐚𝐭ë 𝟐𝟕-𝟐𝟖 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟏. Max Expo është event ndërkombëtar i fokusuar në sektorin e ...

Read More