Category Archives: Evente

14 Jul
0

Zhvillohet Edicioni i 5-të i Javës së Modës “Torino Fashion Week 2020” – Virtual Edition

EEN – Albania, ju fton të bëheni pjesë e edicionit të 5-të, të Javës së Modës “Torino Fashion Week”, i cili do të zhvillohet në datat 3-9 Tetor 2020, nëpërmjet platformës virtuale. Ftohen të gjithë sipërmarrësit, të cilët operojnë në fushën ...

Read More
07 Jul
0

Ftesë për pjesëmarrje në platformën virtuale Riga Food 2020 -Virtual Matchmaking Event, datë 7-10 Shtator 2020

Bëhuni pjesë e takimit virtual Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking, datë 7- 10 Shtator 2020 Enterprise Europe Network Albania (EEN – Albania) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të merrni pjesë në platformën virtuale Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking, ...

Read More
29 Jun
0

Bëhuni pjesë e eventit b2fair në ICT Spring 2020

Enterprise Europe Network (EEN- Albania) dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të bëheni pjesë e eventit  ICT Spring 2020, i cili do të zhvillohet në datat 15-16 Shtator 2020 në Luksemburg. ICT Spring ...

Read More
14 Oct
0

Ftesë per Eventin ”Mbështetje Inovacionit në Ballkanin Perëndimor” – 28 November 2016 Beograd

Grupi EIB, në bashkëpunim me Fondin e Inovacionit (Serbi), Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Serbisë, Delegacionin e BE-së në Serbi, Horizonti 2020  dhe partnerët e biznesit në Ballkanin Perëndimor kane kënqësinë t’ju informojne në lidhje me seminarin e ardhshëm InnovFin “Mbështetja ...

Read More
12 Oct
0

PO NDODH/ MBAHET NË VJENË NJË NGA FORUMET MË TË MËDHA VJETORE TË SEKTORIT TË AGRIKULTURËS

Mbahet në Vjenë një nga forumet më të mëdha vjetore të sektorit të Agrikulturës. Forumi organizohet nga Dhoma Ekonomike Austriake në kuadër të Rrjetit më të madh të kompanive Enterprise Europe Network. AIDA si koordinatore e këtij Rrjeti per Shqiperine ...

Read More
09 Sep
0

Takim monitorues i Konsorciumit Shqiptar të EEN me auditorë të BE

Ditën e sotme u mbajt takimi i parë monitorues me Konsorciumin Shqiptar të projektit “Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve” (Enterprise Europe Network), me pjesëmarrjen e Znj. Rebeca De Sancho Mayoral, Project Officer e projektit nga Agjencia EASME në BE. Qëllimi i ...

Read More
09 Sep
0

Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) po organizon eventin “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Berat”

AIDA sot, organizoi një tryezë me biznesin e qarkut të Beratit me temë: “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve”. Ky aktivitet vjen pas takimit që u organizua me biznesin e qarkut të Elbasanit fundjavën e kaluar. Kryefjala e këtyre ...

Read More
21 Jul
0

Ditë informuese mbi EEN në qytetin e Korçës

Sot është radha e bizneseve në qarkun e Korcës për t’u informuar mbi rrjetin Europian të Ndërmarrjeve. Me një rrjet me mbi 600 organizata biznesi dhe rreth 60 vende te ndryshme në bote, EEN synon të rrisë mundësitë e të ...

Read More
24 Jun
0

Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve në Elbasan

AGJENCIA SHQIPTARE E ZHVILLIMIT TË INVESTIMEVE (AIDA), SI KOORDINATORE E RRJETIT EUROPIAN TË NDËRMARRJEVE ka nderin të ftojë biznesin e qarkut të Elbasanit të marre pjesë në Eventin “Info Day mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve” Datë: 24 Qershor 2016 Vendodhja: ...

Read More
17 Jun
0

Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Durrës

Agjencia Shqiptare E Zhvillimit të Investimeve (AIDA) ka nderin t’ju ftojë në eventin “Ditë Informuese mbi Rrjetin Europian të Ndërmarrjeve- Durrës”  Datë: 17 Qershor 2016 Ora: 10:00-12:00 Vendi: Palace Hotel Durres Rrjeti Evropian i Ndërmarrjeve është një instrument i rëndësishëm në ...

Read More