23 Jun
0

Ftesë për pjesëmarrje në eventin ‘Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition’- datë 13-15 Korrik 2021

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e eventit online ‘Qatar Virtual Matchmaking &Exhibition 2021′, datë 13-15 Korrik 2021. EEN-Albania fton të gjitha sipërmarrjet që ...

Read More