Sot është radha e bizneseve në qarkun e Korcës për t’u informuar mbi rrjetin Europian të Ndërmarrjeve. Me një rrjet me mbi 600 organizata biznesi dhe rreth 60 vende te ndryshme në bote, EEN synon të rrisë mundësitë e të bërit biznes dhe të suportojë kompanitë Shqiptare në gjetjen e tregjeve dhe Partnerëve ndërkombëtare!