Një mundësi unike për të takuar partnerë të mundshëm biznesi ne eventin WaterMatch.  Ky event ndërkombëtar ndërmjetësimi për  teknologjinë e ujit  ju jep mundësi për t’u takuar me kompani, hulumtues, përfaqësues institutesh dhe përfaqësues të qeverisë në takime B2B. Në këtë mënyrë ju mund të eksploroni mundësitë ndër-kufitare për të diskutuar mbi bashkëpunimin me bizneset e teknologjise së ujit në mbarë botën. WaterMatch 2017 është një event zyrtar i WaterLink 2017 (26 janar 2017) dhe është organizuar nga Aleanca e ujit dhe Rrjetit Evropian të Ndërmarrjeve. Për shkak të karakterit ndërkombëtar, gjuha kryesore e ngjarjes do të jetë anglishtja.
 Si funksionon?
  1. Regjistrohu dhe të publiko ku deshironi të bashkëpunoni
  2. Dërgo kerkesa per takime me pjesëmarrës te zgjedhur
  3. Një javë para  ju do të merrni orarin e takimit
Pse të marrim pjesë?
  • Identifikimi i mundësive të reja të biznesit në tregjet e reja
  • Mundësitë per evente ndermjetesimi me kompani nga e gjithë bota
  • Pjesëmarrje  në një nga kryesorë të Konferencave evropiane të Ujit (regjistrimi i veçantë)
Organizata
Eventi i Ndërmjetësimit organizohet në bashkëpunim me Aleancën Ujit dhe Rrjetit Evropian të Ndërmarrjeve