“Financimi nuk duhet të jetë një pengesë për të filluar një biznes.” Sirpa Jalkanen na tregon se si ajo arriti të krijojë dy kompani, pavarësisht sfidave të shumta.
Çdo të mërkurë, WEgate ndan një histori në lidhje me një sipërmarrës i suksesshëm grua. Qëndro i lidhur dhe të frymëzuar!

Kliko këtu për të lexuar të plotë artikullin

01