Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e Forumit të Biznesit, i cili do të mbahet në Fiera Del Levante, Bari datë 27-29 Shtator.
Levante Prof është një ndër panairet më të mëdha që zhvillohet në Italinë e jugut me fokus sektorin HORECA.
Gjatë panairit do të zhvillohen forume biznesi dhe takime B2B me kompanitë pjesëmarrëse.
Ftohen bizneset shqiptare të jenë pjesë e takimeve B2B me fokus sektorin HORECA, si edhe sektorët ushqim, bukë, pastiçeri, akullore, birrë, verë, konfeksione, makineri, teknologji dhe agrobiznes.
Takimet do të jenë një mundësi për krijimin e kontakteve dhe marrëveshjeve të bashkëpunimit mes kompanive shqiptare  dhe italiane
ose kontaktoni në adresat e emailit info@aida.gov.al dhe info@een.al.