Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e takimeve që do të zhvillohen në panairin virtual “𝐄𝐱𝐩𝐨 𝐂𝐨𝐨𝐤 𝟐𝟎𝟐𝟏”, 𝐝𝐚𝐭ë 𝟐𝟖-𝟑𝟎 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫
Regjistroni profilin e kompanisë tuaj online dhe bëhuni pjesë e takimeve B2B me fokus: Ushqimin dhe pijen, produktet për sektorin HORECA, pajisjet profesionale për bare, restorante, hotele etj.
Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare të eventit: https://expocook2021.b2match.io/.
Për asistencë mbi mënyrën e regjistrimit kontaktoni në adresën e emailit: info@aida.gov.al ose info@een.al.