Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) dhe Enterprise Europe Network –Albania (EEN-Albania), në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju ftojnë të bëheni pjesë e takimeve B2B që do të zhvillohen në aktivitetin “𝐅𝐈𝐍𝐄 & 𝐁𝐈𝐎 𝐏𝐑𝐀𝐆𝐔𝐄 𝐎𝐍𝐄”, datë 1-5 Nëntor 2021, Pragë.
Target grupi kryesor do të jenë prodhuesit e ushqimeve dhe pijeve bio dhe ekologjike, menaxherët e hoteleve, bareve dhe restoranteve, importuesit, shitësit me pakicë dhe shumicë të ushqimit dhe pijeve.
Për më shumë informacion mbi aktivitetin dhe regjistrimin vizitoni, https://www.een.al/wp-content/uploads/2021/10/FBPRG1.pdf?fbclid=IwAR3JOtWNz1Pu7-36HxPSSKBn72udTB3fhS6P8LsP06owB3J8VlWoNYNlcTo, si edhe kontaktoni ne adresën email: info@aida.gov.al ose  info@een.al.