Po organizohet një ngjarje B2B ndërmjetësimi, me rastin e kryesimit të Austrisë në OSBE më 2017, e cila do të zhvillohet më 25 janar në ambientet e Dhomës Ekonomike Federale të Austrisë (WKÖ) në Vjenë. Ngjarja do të fokusohet në sektorin e TIK dhe teknologjisë së gjelbër, dhe synon të krijojë mundësi të reja biznesi për kompanitë nga 57 shtete anëtare të OSBE-së. Megjithatë, takimet B2B do të jetë e hapur për kompanitë nga vendet e tjera.
Eventi do të prezantojë me zyrtarë të nivelit të lartë të tilla si H.E. Ambasadori Lamberto Zannier, Sekretar i Përgjithshëm i OSBE-së dhe H.E. Sebastian Kurz, ministri Federal për Evropën, Integrim dhe Punëve të Jashtme.
Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni faqen e internetit https://www.b2match.eu/oscebusinessconference2017