Në kuadër të projektit Enterprise Europe Network -Albania u zhvillua në datat 10-11 Nëntor nëpërmjet platformës online Zoom takimi me Communication Champions të Rrjetit.
Ky takim mblodhi të gjithë përfaqësuesit e komunikimit të rrjetit për të diskutuar mbi iniciativat dhe mënyrat e reja inovative për të qënë sa më pranë sipërmarrjeve.
Me një qasje virtuale Rrjeti EEN do të vazhdojë të mbështesë bizneset për të gjetur tregje evropiane dhe mënyra të reja inovative të punës.