Nëse jeni një sipërmarrje e vogël dhe e mesme (NVM) e interesuar për të gjetur partner biznesi në Kanada, ju ftojmë të merrni pjesë në webinarin me temë: “Si të gjeni partner biznesi në Kanada”. Webinari zhvillohet në datë 11 Qershor, ora 16:00.

Për më shumë informacion si edhe për t’u regjistruar klikoni linkun: https://eeas.europa.eu/…/join-our-free-ceta-webinar-how-fin…